Stel een vraag
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
7371CJ Loenen (Gelderland)
ConceptGroen/Schetsservice
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
Loenen (Gelderland)
www.schetsservice.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Plantenrekken

Op dit moment bieden wij plantenrekken van betongaas aan. Betongaas wordt gebruikt als wapeningsmateriaal in vloeren en wanden van beton (gewapend beton). De Plantenrekken worden gemaakt van betonstaal van 6 mm doorsnede met een maas van 15cm. De betonmatten worden in een speciaal hiervoor ontworpen ambachtelijke machine gebogen. Dit levert een uniek product op met een industrieel karakter.

De grondstoffen van deze plantenrekken kunnen volledig hergebruikt worden zonder hun waarde te verliezen. Voor verpakking worden minimale hoeveelheden materialen gebruikt.

De plantenrekken van betongaas kunnen in 3 verschillende uitvoeringen worden geleverd:

1. Onbehandeld, combineert prachtig met de kleuren in een tuin. De roestlaag die vanzelf ontstaat, zorgt voor een robuust eerlijk uiterlijk. Let op: roest laat sporen na. Niet iedere ondergrond is hiervoor geschikt.

2. Lijnolie, met lijnolie verduurzaam je het ijzer op een milieuvriendelijke manier om. Het uiterlijk van het rek wordt door de behandeling donker glanzend.

3. Verzinkt, de plantenrekken krijgen een grijzig uiterlijk wanneer ze worden verduurzaamd d.m.v. zink. Het 'verzinken' gebeurt in een speciale werkplaats en beschermt het plantenrek tegen weersinvloeden.

De plantenrekken van betongaas worden geleverd met twee bijgeleverde schroefogen en plantenpotten met een doorsnede van 17 cm
in de kleuren; bruin / groen / zwart / grijs / cocopot.

Lees meer
Lees minder