Stel een vraag
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
7371CJ Loenen (Gelderland)
ConceptGroen/Schetsservice
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
Loenen (Gelderland)
www.schetsservice.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Mengelmoes 100 cm

Mengelmoes 100 cm

Levertijd Binnen 1 week (Alleen binnen Nederland)

Dit product is tijdelijk niet beschikbaar

Productomschrijving

De Mengelmoes 100 cm groentafel is gemaakt van aluminium en staal. De aluminium opbouw is licht, sterk en bestendig tegen corrosie. De poten zijn van staal en geven het geheel zijn stevigheid. Mengelmoes is nagenoeg 100% recyclebaar.

Bij elke Mengelmoes 100 cm groentafel wordt standaard een werkplank van Europees eiken geleverd. De plank is behandeld met Woodseal Pro. (gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten).

De Mengelmoes Groentafel 100cm heeft standaard twee overloopjes, waardoor overtollig water wordt afgevoerd.

De Mengelmoes Groentafel is gemaakt van hoogwaardige materialen. De 3 mm dikke aluminium opbouw is gestraald en gepoedercoat (RAL 7013 - olijfgrijs). Aluminium kan niet roesten, is lichter dan staal en heeft een lange levensduur. De demontabele stelpoten zijn van sendzimir verzinkt staal en zorgen voor de benodigde stabiliteit. De poten worden gestraald en gepoedercoat (RAL 8022 - antraciet).

Standaard worden onze producten verzonden. Daarnaast is het mogelijk om je Mengelmoes op afspraak te laten bezorgen, inclusief montage bij je thuis én het startklaar maken met worteldoek, hydrokorrels en potgrond. Je kunt dan meteen aan de slag! Deze service kun je bij je Mengelmoes Groentafel bestellen door in de webshop onder de bezorgoptie aan te klikken.

Lees meer
Lees minder