Stel een vraag
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
7371CJ Loenen (Gelderland)
ConceptGroen/Schetsservice
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
Loenen (Gelderland)
www.schetsservice.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Groentafels

Stoere groentafels op hoogte

Mengelmoes Groentafels zijn stoer, robuust en kunnen tegen een stootje. Tegelijker¬tijd voelt de tafel met zijn matte poedercoating zacht aan. Kleinschalige productie met hoogwaardige materialen zoals aluminium en staal zorgen voor een exclusieve uitstraling. Mengelmoes blijft mooi op kleur en de gebruikte materialen zijn nagenoeg 100% recyclebaar. Van Mengelmoes heb je gegarandeerd vele jaren plezier!

Breed inzetbaar: van stadstuin tot belevingstuin
Wat is er fijner om na de winterkou weer lekker met je handen in de aarde te wroeten en met kleine zaadjes, stekjes of een nieuw groenplan aan de slag te gaan? Mengelmoes past met zijn strakke vormgeving en ken¬merkende stoere kleurstelling in elke omgeving: van tiny stadstuin tot strak dakterras en van hippe kantoor¬tuin tot een prikkelende belevings¬tuin. Een echte blikvanger waar je alle seizoenen volop van kunt genieten.

Van balkonterras tot stadstuin
Handen in de aarde, weten wat je eet: aan het zelf kweken van groenten en kruiden beleven steeds meer mensen hartstikke veel plezier. En het fijne is dat je er niet altijd een mega-grote tuin voor nodig hebt. Dat is ook wat we voor ogen hadden toen we Mengelmoes ontwikkelden. De Mengelmoes Groentafel is een mooi afgewerkt meubel van staal, aluminium en eikenhout waarmee je op een relatief klein oppervlak een moes- of kruidentuin op hoogte kunt maken.

Kruidentuin / natuurlijke tuin
Vanzelfsprekend zijn er genoeg mogelijkheden om Mengelmoes te vullen. Natuurlijk met kruiden of groenten maar misschien ook wel met wat wilde bloemen of een kleine vlinderstruik. Laat de bijen en vlinders zich welkom voelen en draag meteen bij aan de biodiversiteit in de stad! Zelfs een vijvertuin -met tapkraantje- behoort tot de mogelijkheden.

Belevingstuin
Met één of meerdere Mengelmoes tafels maak je relatief eenvoudig een behapbare belevingstuin waarbij zintuigen zoals ruiken, voelen en proeven volop geprikkeld worden. Denk aan de specifieke geur van tomaat, basilicum of oregano maar ook aan het proeven van minder voor de hand liggende kruiden zoals citroenmelisse (zuur/fris) of stevia (zoet). Bewoners kunnen direct na plaatsing van de tafels met hun eigen groenten- of kruidentuin aan de slag!

Moderne tuin
Ook voor de de professionele (tuin)architect of hovenier is Mengelmoes een prima optie. Het stoere ontwerp is breed inzetbaar en laat zich met z’n strakke vormgeving makkelijk combineren in elk ontwerp.

Kantoortuin of atrium
Geef de term ‘kantoortuin’ een andere betekenis. Verticale tuinen, groendaken of een goed ingericht atrium. Je ziet dat het integreren van groen op de werkplek een steeds belangrijkere plek inneemt. Het combineren van meerdere tafels met verschillende formaten geeft dan ook zeker een dynamische boost aan een tuinontwerp.

Stedelijke buitenruimten of buurtproject
Bij plannen van architecten, gemeenten en woningbouwverenigingen zie je steeds vaker dat er waarde gehecht wordt aan de groenbeleving en leefbaarheid in de stad. Het gezamenlijk onderhouden van een tuin of het kweken van groenten en kruiden kan verbinding geven in een wijk of straat. Mengelmoes heeft (hoe klein ook) zeker de ambitie om zijn steentje bij te dragen om generaties en culturen te verbinden.

MENGELMOES GROENTAFEL.jpg
Lees meer
Lees minder