Stel een vraag
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
7371CJ Loenen (Gelderland)
ConceptGroen/Schetsservice
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
Loenen (Gelderland)
www.schetsservice.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag

Tuindoeken

Elke tuin heeft wel een hoekje dat wat meer sfeer kan gebruiken. U kent het wel... een storende schutting, garage of muur!

Met een Gardenview tuindoek geeft u een extra dimensie aan elke tuin en elk terras of balkon. Die storende schutting, garage of muur tovert u om tot een fantastisch vergezicht met bijvoorbeeld uitzicht op een mooi landschap, een prachtige bloementuin of een rustgevend waterlandschap. De kleurrijke foto's geven een geweldige sfeer in de tuin. Met de juiste beeldkeuze lijkt uw tuin groter, gezelliger en sfeervoller. Of maak de tuin helemaal uniek en laat uw eigen foto afdrukken op een tuindoek.

De decoratiedoeken zijn vervaardigd van een speciaal hoogwaardig kunststof. De verfijnde drukmethoden zorgen ervoor dat de kleuren en de diepte van de afbeelding levensecht overkomen. De doeken zijn bestand tegen wind, zon en regen. Gardenview geeft hierop een garantie van drie jaar. Door middel van het bijgeleverde ophangsysteem bevestigt u het sfeerdoek eenvoudig op de muur of schutting.

Lees meer
Lees minder