Stel een vraag
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
7371CJ Loenen (Gelderland)
ConceptGroen/Schetsservice
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
Loenen (Gelderland)
www.schetsservice.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Entreekaart Appeltern - 1 Persoon

Entreekaart Appeltern - 1 Persoon

Levertijd 3 werkdagen (Alleen binnen Nederland)

€ 14,- incl. btw

Productomschrijving

Bestel nu een entreekaart voor De Tuinen van Appeltern en kom genieten! Ons park is ongeveer 22 hectare groot en wij hebben inmiddels meer dan 200 verschillende voorbeeldtuinen.

De meeste hebben wij zelf bedacht maar er zijn ook veel tuinen van bekende tuinarchitecten en/of landschapsarchitecten. De Tuinen van Appeltern verandert elke dag. Steeds worden weer nieuwe tuinen aangelegd en worden nieuwe producten en planten toegepast.

Naast de ruim 200 modeltuinen is er in ons park nog veel meer te zien en te beleven! Een kort overzicht van deze faciliteiten vindt u onder 'Parkfaciliteiten'. Zo kunt u informatie vergaren in het Tuinadviescentrum, kennis opdoen in de bibliotheek, rondneuzen en winkelen op de plantenmarkt en in het decoratiewinkeltje of een schets laten maken in het schetspaviljoen. Daarnaast ziet u op de verzamelterreinen veel basismaterialen nog eens overzichtelijk gerangschikt. Ook uw familie- of bedrijfsfeest of -uitje is bij ons in goede handen. Wij verzorgen een compleet dagje uit of feest in één van onze zalen.

Een geheel verzorgde dag beleven in De Tuinen van Appeltern met collega's, vrienden, relaties of familie? Ook dat is mogelijk! Voor zowel kleine als grote groepen hebben we leuke arrangementen samengesteld. Geniet van een sfeervol samenzijn en een heerlijke dag uit!

  • Entree tot De Tuinen van Appeltern
  • Geldig in tuinseizoen 2019 & 2020

* De entreekaart is exclusief parkeermunt (€3,-), ga voor meer informatie naar openingstijden en tarieven.

Lees meer
Lees minder