Stel een vraag
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
7371CJ Loenen (Gelderland)
ConceptGroen/Schetsservice
ConceptGroen/Schetsservice
Eerbeekseweg 60B
Loenen (Gelderland)
www.schetsservice.nl
Kunnen wij u helpen? Stel een vraag
Terug naar overzicht
Glazen windscherm vrijstaand (1 vak - tot 1,7 meter breed)

Glazen windscherm vrijstaand (1 vak - tot 1,7 meter breed)

Levertijd 10 tot 12 werkdagen (Alleen binnen Nederland)

€ 589,- incl. btw

Productomschrijving

Onze Glazz windschermen van glas kenmerken zich door het simpele en strakke ontwerp. De ranke RVS staanders zorgen er voor dat u maximaal kunt genieten van uw tuin! Het vrijstaande windscherm is aan beide zijden voorzien van een smal lamel met een breedte van 250 mm. Tussen de palen worden één of meerdere glaspanelen geplaatst met een maximale breedte van 1.200 mm.

Productinformatie:

  • Glazen paneel van 8 mm dik gehard glas;
  • Twee glazen zijpanelen van 8 mm dik gehard glas, 250 mm breed;
  • Staanders met bevestigingsmateriaal in gepareld RVS;
  • Bevestigingsmateriaal voor het glas;
  • Montagehandleiding voor vrijstaande glazen windschermen.

Niet inbegrepen:

  • Montagemateriaal voor staander aan vloer;
  • Fundatie.

Levering op ieder gewenst adres!

Wij leveren op ieder gewenst adres in Nederland én België. Voor de waddeneilanden en België rekenen wij géén toeslag!.

Hoe moet ik een Glazz windscherm funderen?

Het is belangrijk om een glazen windscherm goed te funderen. Het moet natuurlijk niet de bedoeling zijn dat na verloop van tijd het windscherm verzakt. In ons assortiment bieden wij meerdere opties aan om het windscherm te funderen.

De pre-fab betonpoeren kunt u ingraven. Vervolgens plaatst u vrij eenvoudig de windschermpalen op de poeren. Een andere optie is om betonankers in een fundatiebalk van beton te storten. Wilt u de ondergrond niet beroeren of wilt u rechtstreeks door de bestaande tegels funderen? Kies dan voor RVS-heipalen.

Wanneer u het windscherm van glas op een muurtje of op een vlonder wilt monteren kunt u gebruik maken van respectievelijk chemische ankers of slotbouten. In het geval van een flonder moet er wel een balk onder de flonderplanken aanwezig zijn. Anders bestaat de kans dat bij zware windbelasting het scherm de flonderplanken lostrekt.

Montage van het Glazz windscherm

De windschermen worden geleverd met een duidelijke montagehandleiding. Het is aan te bevelen om een windscherm van glas met twee personen te monteren. Wilt u het windscherm liever laten monteren? Geen probleem! Afhankelijk van de ondergrond, locatie en de grootte van het windscherm bieden wij u graag een offerte aan.

Levertijd Glazz windscherm

De levertijd voor glazen windschermen is 10-12 werkdagen. Het windscherm van glas wordt met een koeriersdienst bij u afgeleverd. Wij werken samen met een vervoersbedrijf dat jarenlang ervaring heeft in het vervoeren van kwetsbare producten. Binnen 2-3 werkdagen na uw bestelling nemen wij contact met u op om een datum af te spreken waarop wij kunnen afleveren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan!

Grote formaten

In sommige gevallen wordt bij grote formaten uw windscherm van glas met een vrachtwagen afgeleverd op een houten bok. De houten bok wordt zo dicht mogelijk bij het afleveradres neergezet. Op de houten bok zit geen statiegeld. Wanneer een glazen windscherm op een bok wordt afgeleverd is hij altijd óók individueel verpakt, zodat hij optimaal beschermd is.

Toepassing vrijstaande windschermen van glas

Vrijstaande windschermen van glas kunt u op iedere plek in de tuin plaatsen. Maar ook op uw dakterras kunt u een windscherm van glas plaatsen. Neem hiervoor eerst wel contact met ons op via de mail. Voor glazen windschermen op verdiepingen gelden namelijk andere veiligheidseisen. De glazen windschermen van Glazz zijn statisch berekend tot windkracht 11, mits voldoende gefundeerd.

Lees meer
Lees minder