Houten Loungebank voor 2 personen

€ 771,50
Bezorging 4 tot 5 weken

Omschrijving

Houten Loungebank voor 2 personen

Populaire loungebank van gebruikt steigerhout of larikshout en foamcoating. Larikshout heeft dezelfde robuuste uitstraling als steigerhout. Het heeft daarbij een zeer hoge duurzaamheid die vergelijkbaar is met tropisch hardhout. Zeer origineel en herkenbaar ontwerp. Zeer hoogwaardig zitcomfort door de speciaal ontwikkelde rugrol die steun geeft aan het bekken en lende. De kleuren van de rugkussens en zitvlakken zijn goede te combineren of uniform te bestellen.

Afwerking met een gegalvaniseerde buis met aluminium koppelstukken. De kussens zijn leverbaar in 7 standaard kleuren (lime, oranje, antraciet, fuchsia, licht blauw, rood en wit). Combinaties zijn ook mogelijk.

4614840515_cbe77a8d00_o.jpg

Om uw Houten Loungemeubelen goed te onderhouden bieden wij u meerdere producten aan.

* Beits om uw Houten Loungemeubels te onderhouden. Te verkrijgen in naturel, white wash of grey wash.

* Wood Protection is een transparante coating op basis van nanotechnologie. Onzichtbaar, maar oersterk. Met een handige spray breng je heel gemakkelijk een laagje op het houtwerk aan, waarmee je meubels optimaal beschermd zijn tegen weer, wind en vlekken. 1 flacon is voldoende voor een loungeset of eettafelset.

* Pillow cleaner, super schoonmaakmiddel waarmee de kussens weer als nieuw worden. In een handige sprayflacon. Met superspons!

Toon meer Toon minder