Chaise longue

€ 831,50
Bezorging 4 tot 5 weken

Omschrijving

Chaise longue

Deze populaire chaise longue is een aangepaste loungebank met een armlegger. Deze is zowel links als rechts te bestellen. Zeer origineel en herkenbaar ontwerp. De kleuren van de rugkussens en zitvlakken zijn goede te combineren of als uniforme samenstelling te bestellen. Gebruikte steigerhout of larikshout en gegalvaniseerde buis met aluminium koppelstukken.

Afwerking met een gegalvaniseerde buis met aluminium koppelstukken. De kussens zijn leverbaar in 7 standaard kleuren (lime, oranje, antraciet, fuchsia, licht blauw, rood en wit). Combinaties zijn ook mogelijk.

6186410533_3c089cd2ef_o.jpg

Om uw Houten Loungemeubelen goed te onderhouden bieden wij u meerdere producten aan.

* Beits om uw Houten Loungemeubels te onderhouden. Te verkrijgen in naturel, white wash of grey wash.

* Wood Protection is een transparante coating op basis van nanotechnologie. Onzichtbaar, maar oersterk. Met een handige spray breng je heel gemakkelijk een laagje op het houtwerk aan, waarmee je meubels optimaal beschermd zijn tegen weer, wind en vlekken. 1 flacon is voldoende voor een loungeset of eettafelset.

* Pillow cleaner, super schoonmaakmiddel waarmee de kussens weer als nieuw worden. In een handige sprayflacon. Met superspons!

Toon meer Toon minder